Повєткін назвав Усика «бійцем школи СРСР»: росіянин, якого побив Кличко, зробив прогноз на бій українця з Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3256
3 голоси
Повєткін назвав Усика «бійцем школи СРСР»: росіянин, якого побив Кличко, зробив прогноз на бій українця з Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній російський боксер Олександр Повєткін розповів, що буде вболівати за чемпіона WBC, WBO, WBA та IBO у надважкій вазі Олександра Усика у реванші проти Тайсона Ф’юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.

Колишній російський боксер Олександр Повєткін розповів, що вболіватиме за українця у реванші, який відбудеться 21 грудня 2024 року:

«Я дивився перший бій. Усик – молодець, гідно виграв. Ф'юрі засудили? Ні, я не згоден із цим. Я вважаю, що Усик виграв. Я буду за Усика вболівати. Попри все, все одно він наш боєць, школа Радянського Союзу. Тож це навіть не обговорюється», – сказав Повєткін в коментарі для Ushatayka.

Нагадаємо, що 5 жовтня 2013 року Олександр Повєткін програв у поєдинку проти Володимира Кличка за очками (119:104 від трьох рефері).

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець став другим боксером в історії після Евандера Голіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.