«Рефері був упередженим»: промоутер екссуперника Усика назвав причину поразки свого клієнта у бою з українцем

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
365
0 голосів
«Рефері був упередженим»: промоутер екссуперника Усика назвав причину поразки свого клієнта у бою з українцем
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Відомий промоутер Френк Воррен розповів, чому його клієнт Даніель Дюбуа програв Олександру Усику у поєдинку, який відбувся у серпні 2023 року.

Френк Воррен, промоутер Даніеля Дюбуа, пояснив причину поразки свого клієнта у поєдинку проти Олександра Усика:

«Я також був розчарований у певному сенсі Даніелем у тому бою. Здавалося, що він втратив інтерес до поєдинку і був дуже розчарованим, коли, на його думку, рефері продемонстрував свою упередженість, і він був упередженим. Якщо щось йде не так, як ти хочеш, ти повинен стиснути зуби та продовжувати.

Це те, що він робив у двох останніх боях. Він показав, що він собою являє, що він не просто може бити, боксувати, а також показав, чого він хоче. Ви знаєте, він дійсно хотів виграти ці бої, і він був сповнений рішучості довести всім і кожному, що він здатний на це», – сказав Воррен в коментарі для BoxNation.

Нагадаємо, що український боксер у 2023 році технічним нокаутом здолав Данієля Дюбуа.

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.