Бій-реванш Усик – Ф'юрі: наймолодший заслужений тренер України назвав слабкі місця Тайсона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
839
3 голоси
Бій-реванш Усик – Ф'юрі: наймолодший заслужений тренер України назвав слабкі місця Тайсона
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Відомий український тренер з боксу Ігор Юрескул поділився думками про другий поєдинок Олександра Усика (22-0, 14 КО) і Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

Ігор Юрескул вважає, що у бою-реванші Олександр Усик має всі шанси нокаутувати Тайсона Ф'юрі.

«Моя думка, що ми маємо всі шанси побачити дострокову перемогу Олександра. У Ф'юрі хороші фізичні дані, але в нього неодноразово спостерігалися проблеми з режимом. 

Взяти недавній випадок, висвітлений у ЗМІ, де його виводили п'яного з бару, і він вдарився об стовп. У його віці та вазі наслідки таких помилок ще довго відчуваються». 

Тренер Юрія Захарєєва відзначив, що спосіб життя британця тільки завадить «‎Циганському королю» якісно підготуватися до битви з українцем.

«Думаю, його слабкість до розгульний спосіб життя буде однією з перешкод у підготовці. Олександр в цьому плані повна протилежність. 

Має професіоналізм на найвищому рівні. І гадаю, що ми зможемо побачити дострокову перемогу Усика в останніх раундах», – сказав фахівець у коментарі ХСпорт.

Відзначимо, що Юрескул став заслуженим тренером України у 29 років.

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.