Не Хабіб та не Нганну: Усик назвав легендарного бійця ММА, з яким міг би провести поєдинок

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1137
2 голоси
Не Хабіб та не Нганну: Усик назвав легендарного бійця ММА, з яким міг би провести поєдинок
Олександр Усик. Фото: Google
Український чемпіон світу за версіями WBA, WBC, WBО та IBO у надважкій вазі Олександр Усик поділився думками про боксерські поєдинки проти бійців ММА.

Олександр Усик зізнався, що розуміє, чому боксери та бійці з ММА проводять сутички. Українець ставиться нормально до бажання спортсменів заробити.

«Бої з бійцями ММА? Моє ставлення до таких поєдинків геть нормальне. Люди заробляють, як можуть. Просто не треба на цьому влаштовувати якусь вакханалію, обзивати один одного якимось словами, коли дивляться діти. Не повинно бути бруду, такого конкретного бруду, який трошки несе якусь не таку цінність людям. 

А те, що вони боксують, те, що вони організовуються, і те, що люди приходять і платять, – їх же ніхто не змушує йти і платити за це, правильно? А люди таким чином заробляють. Є попит – є пропозиція».

Сам Усик натякнув, що міг би вийти у ринг з Конором Макгрегором.

«Ну, навіщо мені це? Те, що ми зараз спілкуємося з Макгрегором – це чисто історична така річ. Уявляєте, десь в Італії в Колізеї вискочити? Це круто, ми зберемо нормально людей, прорекламуємо свою країну і все те, що ми хочемо», – сказав боксер у коменатрі Ютуб-каналу NV.

  • У ніч на 19 травня Усик у поєдинку проти Ф'юрі завоював звання абсолютного чемпіона світу в надважкому дивізіоні.
  • Українець переміг британця розділеним рішенням суддів: Усик 115-112, Ф'юрі 114-113, Усик 114-113. 
  • Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Бій-реванш відбудеться 21 грудня.