«В цьому плані він схожий на Усика»: ексчемпіон світу назвав крузера, що зможе підкорити хевівейт як українець

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
604
2 голоси
«В цьому плані він схожий на Усика»: ексчемпіон світу назвав крузера, що зможе підкорити хевівейт як українець
Джей Опетая. Фото: DAZN
Колишній британський боксер Карл Форч (33-2, 24 КО) вірить, що австралійський володар титулу IBF у першій важкій вазі Джей Опетая (25-0, 19 КО) може домогтися успіху в суперважкому дивізіоні.

Ексчемпіон світу у другій середній вазі за версіями WBC (2008-2010, 2010-2011), IBF, (2012-2015) та WBA (2013-2015) Карл Форч вважає, що Джей Опетая може домогтися успіху у хевівейті та порівняв його з Олександром Усиком.

«Який же він монстр у крузервейті. Опетая – чемпіон The Ring, він офіційно найкращий крузер у світі зараз. Я думаю, що він одним оком поглядає на надважку вагу, тому що Джей – незручний шульга. У цьому плані він схожий на Усика.

Опетайя – топовий і сильний боєць, шульга, тож у якийсь момент він дивитиметься на надважку вагу. Він досить хороший, щоб піднятися», – сказав Форч в ефірі свого YouTube-каналу «Froch on Fighting».

  • Цікаво, що раніше Опетая заявляв, що хотів би позмагатися з українським чемпіоном WBA, WBO та WBC у суперважкій вазі Усиком (22-0, 14 КО);
  • Усик сам є колишнім абсолютом крузервейту, однак свій останній бій в цьому дивізіоні він провів ще у листопаді 2018 року.