Усик проти Ф’юрі: Лоївський назвав однозначного фаворита у битві нашого чемпіона з британцем

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
418
1 голос
Усик проти Ф’юрі: Лоївський назвав однозначного фаворита у битві нашого чемпіона з британцем
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній тренер збірної України з боксу Леонід Лоївський поділився думками про бій-реванш між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі.

Леонід Лоївський впевнений, що Олександр Усик є найкращим боксером сучасності у важкій вазі та королівському дивізіоні.

«У надважкій і важкій вазі рівних Усику зараз немає. Для мене він – спортсмен номер один у цих двох вагових категоріях. Олександр чудово себе проявив у першому поєдинку з британцем. Сашко вже відчув на собі цю дистанцію, ці удари та навіть габарити Ф'юрі були йому не страшні». 

Тренер вважає, що наш чемпіон гарно підготується і переможе британця і у другому бою.

«Він був впевнений у собі протягом бою і знав, що треба робити далі. Сашко дуже дисциплінований у тренувальному процесі та в житті. Впевнений, він підійде до поєдинку у чудовій формі і в такому випадку знову перебоксує Тайсона Ф'юрі», – сказав фахівець у коментарі XSport.

  • Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.
  • Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.