Протистояння Усика та Джошуа може отримати трилогію: промоутер британця назвав умову для проведення бою

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
359
0 голосів
Протистояння Усика та Джошуа може отримати трилогію: промоутер британця назвав умову для проведення бою
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн висловився про можливу трилогію британця з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBO та WBC Олександром Усиком.

Промоутер Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) Едді Хірн розповів про можливість проведення третього поєдинку між своїми підопічним та Олександром Усиком (22-0, 14 КО):

«Не забігаймо наперед. Ми сфокусовані на бою з Дюбуа, чекаємо 21 вересня. Але якщо Усик переможе знову Тайсона, то наша увага буде привернута до українця, ми хочемо бою за титул абсолютного чемпіона світу», – сказав Хірн в коментарі для The Stomping Ground.

  • Ентоні Джошуа та Олександр Усик билися у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі за пояси WBA, WBO та IBF українець виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.
  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.