«Схоже на шизофренію‎»: Усик розповів про підготовку до зйомок у кіно з Двейном «Скелею» Джонсоном

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
45
1 голос
«Схоже на шизофренію‎»: Усик розповів про підготовку до зйомок у кіно з Двейном «Скелею» Джонсоном
Двейн «Скеля» Джонсон і Усик. Колаж: Sport-express.ua
Український непереможний чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 KO) розповів, що робить, аби краще адаптуватися до ролі актора.

У кінці травня стало відомо, що Олександр Усик приєднається до акторського складу фільму «Машина, що трощить», який розповідає історію колишньої зірки UFC Марка Керра, якого зіграє відомий актор Двейн «Скеля» Джонсон.

Усик виконає роль легендарного українського бійця ММА Ігоря Вовчанчина, який двічі бився з Марком Керром: одного разу виграв нокаутом, але бій отримав статус «не відбувся» через заборонені удари. У другому поєдинку Ігор програв одноголосним рішенням суддів.

Наш чемпіон відповідально підходить до всіх викликів у своєму житті, тому активно готується до акторського дебюту. Як саме українець розповів у коментарі для Mail Sport.

«Я роблю кілька вправ перед дзеркалом. Я читаю деякі свої вірші, практикую зміну емоцій чи тону. Або я просто імпровізую, спілкуючись зі своїм іншим альтер-его Сашком. Він не може мені допомогти, але іноді це приходить на поміч. Схоже на шизофренію, але я абсолютно здоровий!‎», – сказав Олександр.

Нагадаємо, що прем’єра фільму «Машина, що трощить» очікується у 2025 році.

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш Тайсона і Олександра запланований на 21 грудня.