Колишній чемпіон світу порівняв Усика та Кроуфорда: хто найкращий боксер наразі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
260
0 голосів
Колишній чемпіон світу порівняв Усика та Кроуфорда: хто найкращий боксер наразі
Теренс Кроуфорд і Олександр Усик. Фото: Instagram
Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Тімоті Бредлі порівняв українського боксера Олександра Усика та зіркового Теренса Кроуфорда.

Колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Тімоті Бредлі розповів, хто є найкращим боксером світу: Олександр Усик (22-0, 14 КО) чи Теренс Кроуфорд  (41-0, 31 КО):

«Хто найкращий боксер світу незалежно від вагової категорії? Я думаю, що це Усик. Це справедливо. Те, що зробив Олександр...він заслуговує на це. Якщо Теренс Кроуфорд стане абсолютним чемпіоном світу в першій середній вазі, то тоді він буде першим номером.

Але, як на мене, Кроуфорд – найкращий боксер світу в плані навичок», – сказав Бредлі в коментарі для SecondsOut Boxing News.

  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Теренс Кроуфорд – колишній абсолютний чемпіон світу в напівсередній вазі (2023) і колишній абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі (2017).