Колишній суперник Усика готовий битися з Джошуа: Дюбуа хоче стати законним володарем поясу, який віддав українець

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
117
0 голосів
Колишній суперник Усика готовий битися з Джошуа: Дюбуа хоче стати законним володарем поясу, який віддав українець
Ентоні Джошуа та Данієль Дюбуа. Фото: Google
Володар титулу IBF у надважкій вазі Даніель Дюбуа (21-2, 20 КО) поділився очікуваннями від бою з колишнім чемпіоном Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО).

Олександр Усик (22-0, 14 КО), як переможець поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі, зобов’язаний провести захист титулу IBF без будь-яких проміжних боїв.

Однак український боксер планує зустрітися у реванші з Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО). Тому нещодавно з'явилася інформація, що IBF планує забрати свій титул у надважкій вазі в Олександра Усика.

Українець вирішив зіграти на випередження і відмовитися від титулу IBF. Врешті-решт, організація призначила Даніеля Дюбуа володарем поясу.

Тепер британський боксер зустрінеться з Ентоні Джошуа, де на кону стоятиме звання чемпіона світу за версією IBF.

Даніель Дюбуа поділився очікуваннями від поєдинку проти свого колеги із Великобританії:

«Я андердог, тому що мені потрібно зарекомендувати себе. Перемога над Джошуа в наступному бою зробить мене законним чемпіоном. Я прагну битися. Для мене це означає все, це велика можливість. Головне – це перемога за будь-яку ціну, але я націлений на зупинку бою.

Я прагну до гарної зупинки та гучної перемоги. Це для мене головне. Я дуже впевнений у собі, я готовий зробити свою справу. Я просто жадаю бою», – сказав Дюбуа в коментарі для Sky Sports.

Нагадаємо, що Олександр Усик двічі за очками переміг Ентоні Джошуа у 2021 і 2022 році, а в 2023 році технічним нокаутом здолав Данієля Дюбуа.