«Перебудується і змінить стратегію»: екссуперник Усика назвав переможця у бою-реванші українця проти Ф’юрі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
76
1 голос
«Перебудується і змінить стратегію»: екссуперник Усика назвав переможця у бою-реванші українця проти Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі у першому бою. Фото: Google
Американський суперважковаговик Майкл Хантер поділився думкою про бій реванш Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі, віддавши перевагу українцю.

Майкл Хантер (23-1-2, 16 KO), якого Олександр Усик переміг далекого 2017 року, завдавши йому єдиної поразки на профі-ринзі, впевнений, що наш чемпіон захистить своє звання і в бої номер два проти британця Тайсона Ф’юрі.

«Що стосується реваншу Усика проти Ф'юрі, то я думаю, він буде дуже схожий на перший бій, і Усик його витягне. Я думаю, Тайсон Ф'юрі трохи перебудується і змінить стратегію, що дасть йому трохи різноманітності, але я вважаю, у підсумку Усик вийде переможцем», – сказав Хантер в інтерв’ю Pro Boxing Fans.

Нагадаємо, що у Усик у травні цього року став абсолютним чемпіоном світу, вигравши рішенням суддів у Тайсона Ф'юрі, але пізніше український чемпіон відмовився від пояса за версією IBF, що позбавило його звання абсолюта.

  • Олександр став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш Усик – Ф'юрі призначено на 21 грудня.