«‎Як Драго з фільму «Роккі»: екстренер Майка Тайсона порівняв українського боксера з російським персонажем

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
152
1 голос
«‎Як Драго з фільму «Роккі»: екстренер Майка Тайсона порівняв українського боксера з російським персонажем
Роккі Бальбоа проти Івана Драго. Фото: Google
Відомий американський фахівець Тедді Атлас, який свого часу тренував Майка Тайсона, поділився думкою щодо поєдинку українця Сергія Богачука (24-2, 23 KO) з американцем Верджілом Ортісом (22-0, 21 KO).

Тедді Атлас порівняв українського боксера Сергія Богачука з антагоністом четвертої частини серії фільмів за участі Сільвестра Сталлоне про Роккі.

«Богачук показав усі таланти, коли від раунду до раунду він залишався тим самим. Він надійний. Він як машина, він як андроїд, він як Драго з фільму «Роккі». 

Він показував себе таким і мав такий вигляд. Його фізична поведінка, фізична присутність, фізичний підхід. Його найкращий актив – це не швидкість, це не міць. 

Екстренер Майка Тайсона назвав недолік нашого співвітчизника у бою з Ортісом.

«Він не такий вибуховий, як Ортіс, навіть за всіх нокаутів. Але його недолік полягає в тому, що він працює лише в одному вимірі. Він повторює все за шаблоном, але шукає нагоди зламати тебе, зламати твою волю. А це те, де Ортіс заслуговує на належне. Багато таких хлопців, як Ортіс, ще не тестувалися у цьому аспекті. 

Він не зламався, пресинг не змусив його випаруватися, як калюжу у спекотний липневий день. Він не випарувався, а це те, що тобі потрібно разом із рештою талантів, якщо ти збираєшся стати справжнім чемпіоном. Ортіс показав, що має, він пройшов перевірку», – сказав фахівець у коментарі THE FIGHT with Teddy Atlas.

  • Нещодавно, 10 серпня, Ортіс переміг Богачука рішенням більшості суддів (113-113, 114-112, 114-112).