«Ми не замислюємося про це»: промоутер Дюбуа не знає, що робити, якщо апеляцію на бій з Усиком відхилять

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
423
0 голосів
«Ми не замислюємося про це»: промоутер Дюбуа не знає, що робити, якщо апеляцію на бій з Усиком відхилять
Олександр Усик та Даніель Дюбуа, фото: Getty Images
Промоутер британського суперваговика Даніеля Дюбуа Френк Воррен розповів про апеляцію на результат бою його підопічного проти чемпіона світу за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Олександра Усика.

Френк Воррен висловився про апеляцію на результат бою Дюбуа проти Усика.

«Я нічого не чув від WBA. Як правило, розгляд апеляції займає якийсь час. Вони мають провести цей процес, але я не думаю, що це триватиме надто довго. Ми взагалі не замислюємося про те, що буде, якщо апеляцію відхилять.

Я впевнений, що це не був удар нижче пояса і що рефері належним чином не проінструктував бійців. Усик хотів продовжити бій, говорив, що він готовий битися, але рефері дав йому ще півтори хвилини. Він помилився», – сказав Воррен в коментарі для iFL TV.

Раніше WBA підтвердила отримання апеляції від команди Дюбуа на підсумок бою.

  • Усик завершив бій проти Дюбуа технічним нокаутом у дев’ятому раунді. У п’ятому раунді британець завдав удару в пахову область українця. Рефері зафіксував удар нижче пояса, давши Олександру час на відновлення. 
  • Українець хоче провести бій за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі з Тайсоном Ф'юрі. Команди українця та британця продовжують переговори.
  • Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.