«Усик – найкращий боєць цього покоління»: промоутер Ф'юрі шокував прогнозом на бій-реванш між боксерами

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
277
0 голосів
«Усик – найкращий боєць цього покоління»: промоутер Ф'юрі шокував прогнозом на бій-реванш між боксерами
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер Френк Воррен поділився очікуваннями від бою-реваншу британця Тайсона Ф'юрі проти українця Олександра Усика, який відбудеться 21 грудня.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Френк Воррен, промоутер Тайсона, розповів про плани британського боксера щодо підготовки до реваншу проти Олександра Усика:

«Він любить змагатися, він завжди тренується сумлінно. Він точно робив це у другій половині своєї кар'єри – після того, як він повернувся і став чемпіоном, і аж до своєї поразки. Тайсон Ф'юрі – дуже розумний боєць, і він знає, що саме йому потрібно зробити наступного разу проти дуже хорошого надважковаговика Усика.

Як зараз усі говорять, і мені це дуже подобається, Усик – найкращий боєць цього покоління. Раз Усик найкращий боєць цього покоління і Тайсон поб'є його – значить, Тайсон буде найкращий боєць цього покоління», – заявив Воррен в коментарі для Boxing Social.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Нагадаємо, що бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.