Усик відверто розповів про своє майбутнє: чи зав’яже українець колись з боксом

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
171
0 голосів
Усик відверто розповів про своє майбутнє: чи зав’яже українець колись з боксом
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBC, WBO, WBA та IBO у надважкій вазі Олександр Усик розповів про своє майбутнє та прокоментував можливість того, що піде колись із боксу.

Чемпіон WBC, WBO, WBA та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) розповів, чи втратить свою силу, якщо завершить із боксом у майбутньому:

«Неможливо втратити ту силу, яку ти маєш. Вона повинна продовжувати рости, ти не можеш зупинятися. Я не думаю, що я зав’яжу колись з боксом – це неможливо. Якщо у людини є сила, яку їй дав Господь, вона її може втратити, якщо вона нерозумна.

Якщо ця людина хоч трошки має шкільне гарне виховання, то вона цю силу примножить», – сказав Усик в коментарі для Mail Sport Boxing.

Нагадаємо, що українець переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець став другим боксером в історії після Евандера Голіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.