«Пішов по селу, щоб пригостити людей алкоголем»: Усик розповів, як його батько святкував перемогу на Олімпіаді

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
718
0 голосів
«Пішов по селу, щоб пригостити людей алкоголем»: Усик розповів, як його батько святкував перемогу на Олімпіаді
Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBC, WBO, WBA та IBO у надважкій вазі Олександр Усик розповів, як його батько святкував перемогу українського боксера на Олімпійських Іграх-2012.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) виграв золоту нагороду на Олімпіаді-2012, здобувши перемогу у фіналі над італійським боксером Клементе Руссо.

Український боксер розповів, як його батько святкував медаль сина:

Пам'ятаю історію. Я вже став олімпійським чемпіоном, але ще не повернувся в Україну. Він збирав усякі елітні пляшки з алкоголем. У нього були по 20 років коньяки. Він зібрав п'ять чи шість пляшок і пішов по селу, щоб пригостити людей, тому що син виграв Олімпійські ігри. Він прийшов до дядька, вони там посиділи.

Він пішов, по селу пройшовся і повернувся зі всіма закритими пляшками. Дядько в нього питає: «Чому ти не налив нікому?» Він віддав йому ці пляшки, трошки відходить, повертається і каже: «Не знайшов достойних». І пішов додому», – сказав Усик в коментарі для Mail Sport Boxing.

Нагадаємо, що нещодавно Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.