Усик чи Ф’юрі: легендарний Холіфілд назвав сучасного боксера, якого йому було б важко перемогти

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1430
2 голоси
Усик чи Ф’юрі: легендарний Холіфілд назвав сучасного боксера, якого йому було б важко перемогти
Евандер Холіфілд. Фото: Google
Легендарний американський боксер Евандер Холіфілд, який був абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях, назвав єдиного бійця сучасності, якого йому важко було б перемогти.

Евандер Холіфілд заявив, що йому було б важко одержати перемогу у поєдинку з нашим чемпіоном Олександром Усиком.

«Мені, напевно, було б важко перемогти Усика, тому що я справді добре справлявся з агресивними боксерами. Я міг перемогти їх, тому що добре читав їхній план, вони були класичними боксерами». 

Американець відзначив, що українець схожий на нього за манерою ведення бою.

«Якщо ви хочете знайти боксера, з яким було б важко, то знайдіть того, хто схожий на тебе. З неагресивними боксерами завжди було важко», – сказав ексчемпіон у коментарі Boxing Social.

  • Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.