«Цей поєдинок наступний»: Хірн проанонсував мегабій за абсолюта хевівейту після боїв Усик-Ф’юрі і Джошуа-Дюбуа

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1423
2 голоси
«Цей поєдинок наступний»: Хірн проанонсував мегабій за абсолюта хевівейту після боїв Усик-Ф’юрі і Джошуа-Дюбуа
Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі. Колаж: Boxing News 24/7
Промоутер британського суперважковаговика Ентоні Джошуа – Едді Хірн – заявив, що його клієнт проведе бій проти земляка Тайсона Ф'юрі, якщо вони обидва здобудуть перемоги у своїх наступних поєдинках.

Едді Хірн, який є промоутером Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО), дав зрозуміти, що його підопічний проведе наступний матч із Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО), у випадку, якщо обидва здобудуть перемоги у найближчих зустрічах.

«Думаю, якщо Джошуа переможе Даніеля Дюбуа 21 вересня, і я вірю, що він це зробить, а Ф'юрі переможе Олександра Усика в їхньому реванші 21 грудня, і я думаю, що він може виграти, попри статус андердога, то тоді цей поєдинок буде наступним. Цей бій стане уніфікацією за звання абсолютного чемпіона».

За словами промоутера, проведення такого матчу підтримує особисто голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх.

«Його Високоповажність гарантує, що цей поєдинок організують. Якщо один із них програє, то цей бій все одно можна влаштувати. Але зараз нам потрібно зосередитися на відмінному моменті в надважкій вазі», – сказав Хірн в інтерв’ю виданню Eurosport.

  • Усик (22-0, 14 КО) та Ф’юрі проведуть матч-реванш, у якому розіграють титули WBA, WBO та WBC;
  • Дюбуа (21-2, 20 КО) та Джошуа битимуться за пояс IBF.