Ф’юрі зламав Усику підборіддя під час бою за титул абсолюта: наш чемпіон розставив усі крапки у цій історії

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
10094
1 голос
Ф’юрі зламав Усику підборіддя під час бою за титул абсолюта: наш чемпіон розставив усі крапки у цій історії
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі українець Олександр Усик (22-0, 14 КО) розповів, чи правда, що Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) зламав йому підборіддя.

Олександр Усик зізнався, що після важкого поєдинку з Тайсоном Ф'юрі за корону у надважкій вазі він пройшов ретельний медичний огляд.

«Я і зараз так середньо тренуюсь. Маю легкі тренування. Відновлення проходили з лікарем. Перевірили все: голову, руки, тіло. Зробили весь чек-ап. У цьому є професіоналізм. Коли людина відбоксувала 12 раундів із таким аватаром, як Тайсон Ф'юрі і пішла десь відпочивати чи гаситися, то це мінус. 

Це мінус 10 років твого життя. Ми поїхали, перевірили обличчя. У мене було розтин. Удари в обличчя прилітають... Перевірили руки, зробили кардіограму серця, томографію голови. Усі перевірили. Лікар сказав: «Тепер тільки треба відпочити». 

Також наш чемпіон заперечив чутки про те, що британець зламав йому підборіддя.

«У ЗМІ пішла якась балаканина, що мій товстий друг зламав мені підборіддя, але на прес-конференції я не говорив із закритим обличчям. Ну от і всі», – сказав Усик у коментарі для Volia Space Ukraine.

  • Реванш Усик – Ф'юрі заплановано на 21 грудня.