«‎Завжди говорив, що Ф'юрі ідіот»: Джошуа встав на захист Усика – що не сподобалося британцю у поведінці Тайсона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
4155
3 голоси
«‎Завжди говорив, що Ф'юрі ідіот»: Джошуа встав на захист Усика – що не сподобалося британцю у поведінці Тайсона
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній дворазовий чемпіон світу в надважкому дивізіоні британець Ентоні Джошуа розкритикував поведінку свого співвітчизника Тайсона Ф'юрі щодо українця Олександра Усика.

Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став абсолютним чемпіоном світу у королівському дивізіоні у травні цього року. Ентоні Джошуа зізнався, що радий тому факту, що його співвітчизник не переміг у тій битві з українцем.

«Я радий, що Ф'юрі не став абсолютним чемпіоном. Я просто вважаю його ідіотом. Якби на його місці був хтось інший, я б подумав, що це ганьба [те, що всі чотири пояси не будуть розіграні у реванші].

Я завжди говорив, що Ф'юрі ідіот, він зневажливо ставиться до інших. Не в тому сенсі, який мене хвилює, просто мені здається, що він думає, що, зачіпаючи інших людей, він почувається краще».

Британець розкритикував Тайсона за його негативні висловлювання на адресу нашого чемпіона.

«Я ні з ким не змагаюся. Я йду своєю доріжкою, але йому доводиться зачіпати людей, щоб почуватися добре, а так робити не можна. Те, як він зневажливо відгукувався про Усика, називаючи його то кроликом, то середньоваговиком, – це недобре для спорту. 

Якщо я буду поважати тебе, а ти будеш поважати мене, ми зможемо підняти цей спорт, і люди будуть думати, що ми – два найелітніших бійця у світі». 

Ентоні зауважив, що «Циганський король‎» заслуговує на те, щоб програти.

«Але Ф'юрі зачіпатиме тебе і змушуватиме тебе мати вигляд хлопця, який щойно вийшов із пабу і не відповідає твоєму рівню. Тоді він піде і отримає ляпаса, він заслужив на це», – сказав Джошуа у коментарі The Mirror.

  • У наступному бою Джошуа битиметься за титул IBF проти Даніеля Дюбуа, бій відбудеться в Лондоні 21 вересня 2024 року.
  • Реванш Усик – Ф'юрі заплановано на 21 грудня.