«Він закінчився»: колишній чемпіон світу зробив категоричний прогноз на реванш Усик-Ф’юрі і назвав переможця

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5039
4 голоси
«Він закінчився»: колишній чемпіон світу зробив категоричний прогноз на реванш Усик-Ф’юрі і назвав переможця
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Getty Images
Український боксер напівважкої ваги Олександр Гвоздик (20-2, 16 КО) дав свій прогноз на матч-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Колишній чемпіон світу за версією WBC (2018-2019) у напівважкій вазі Олександр Гвоздик висловився про майбутній матч-реванш між боксерами хевівейту українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

«Чи може Ф'юрі запропонувати щось нове? Важко сказати. Я не вірю. Мені здається, що Ф'юрі закінчився. Часто рематчі виходять не такими яскравими, як перші бої. Можливо, він буде боятися або буде дуже обережним. Не знаю, але я не вірю, що Ф'юрі може щось придумати, щоб перемогти Усика».

Боксер заявив, що в першому бою Усик зумів нівелювати усі переваги свого опонента.

«Я хвилювався, тому що він великий, і його розміри можуть бути проблемою для Усика. Але Саня з цим дуже добре впорався. Зараз у нього є впевненість, він знає, що робити, а Ф'юрі – навпаки».

У матчі-реванші Гвоздик ставить на Усика.

«Чи зможе він зібратися і дуже круто потренуватися? Виходячи з чуток, які я чув про те, що він робить і як тренується, мені здається, що ні. Тому думаю, що Усик знову переможе», – сказав Гвоздик в інтерв'ю YouTube-каналу «Два Бокових».

  • 18 травня Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом у хевівейті;
  • Реванш 21 грудня між ними пройде вже без титулу IBF, від якого українець відмовився.