«Він має дар. Ефект Мейвезера»: тренер Вайлдера поставив крапку і чітко назвав переможця реваншу Усик–Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1523
2 голоси
«Він має дар. Ефект Мейвезера»: тренер Вайлдера поставив крапку і чітко назвав переможця реваншу Усик–Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Тренер британського надважковаговика Деонтея Вайлдера (43-4-1, 42 КО) – Малік Скотт – дав прогноз на матч-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Малік Скотт, який є тренером Деонтея Вайлдера, висловився про майбутній матч-реванш між боксерами хевівейту українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

На думку експерта, у першому поєдинку Ф’юрі жодним чином не зумів скористатися своєю перевагою у габаритах.

«У першому бою Усика з Фʼюрі було дуже й дуже складно помітити їхню різницю в габаритах. Пересічний глядач скаже, що більший боксер просто повинен йти вперед. Але він може потрапити в пастку – йому протистоїть Усик, один з найкращих у цій справі в боксі».

Скотт вважає, що Ф’юрі може спробувати щось змінити, але це буде дуже важко.

«Фʼюрі може робити певні речі в реванші. Але Усик має дар – знаходити способи перемагати, попри все. Це ефект Мейвезера: що б ти не вмів на неймовірному рівні, він зробить твоє вміння посереднім!».

Тренер не вірить у британця.

«Реванш складеться для Фʼюрі гірше. Бо Тайсон вміє лише дві речі. Він може боксувати та рухатися, але йому доведеться битися з Усиком, який тисне на тебе через роботу ніг. А якщо піде вперед, то може втрапити в пастки, як Дюбуа та Джошуа».

Скотт наголосив на фактично досконалості навичок Усика.

«Усик має хороший удар, а ще він дуже й дуже різкий. Можливо, він один з найдосконаліших боксерів разом з Кроуфордом».

Коуч пояснив, особливості українця.

«Він не просто хороший у чомусь, а дуже вправний. Вміє йти вперед, не пропускаючи удари. Здатен правильним чином працювати передньою рукою, щоб підготувати хороші удари. Дуже добре рухається», – сказав Скотт в інтерв’ю YouTube-каналу «Boxing Social».

  • 18 травня Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом у хевівейті;
  • Реванш 21 грудня між ними пройде вже без титулу IBF, від якого українець був вимушений відмовитися.