«Для тебе це буде дуже важко»: Усик звернувся до Ф'юрі напередодні бою-реваншу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1559
1 голос
«Для тебе це буде дуже важко»: Усик звернувся до Ф'юрі напередодні бою-реваншу
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександр Усик звернувся до колишнього володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі перед другим поєдинком між боксерами.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Українець здобув перемогу завдяки роздільному рішенню суддів.

Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року. Український боксер звернувся до свого суперника перед другим поєдинком:

«Наступний бій буде легким. Для мене мій бій буде важким, бо Тайсон — великий чоловік, він гарний боксер, із гарним боксерським IQ. Але якщо для Тайсона цей бій буде легким — окей, без проблем.

Я бачив Тайсона, бачив його очі. Для нього це не буде легко. Це буде дуже важко. Тайсоне, не бійся, я не залишу тебе самого», – сказав Усик в коментарі для Sky Sports News.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.