Мама Усика вмовляла українського чемпіона завершити кар’єру після бою з Ф’юрі: боксер прийняв рішення

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
6919
3 голоси
Мама Усика вмовляла українського чемпіона завершити кар’єру після бою з Ф’юрі: боксер прийняв рішення
Олександр Усик з мамою. Фото: Google
Об'єднаний чемпіон світу у надважкому дивізіоні Олександр Усик заявив, що не збирається зав’язувати з виступами на профі-ринзі найближчим часом, навіть після відвертої розмови й вмовлянь найріднішої людини.

Вболівальники Олександра Усика (22-0, 14 KO) можуть бути спокійні. Вони ще точно побачать бої свого кумира на ринзі, а не лише на кадрах кінохроніки. 

Наш чемпіон заявив, що не планує йти з боксу найближчим часом, навіть незважаючи на те, що його мати просила його про це після перемоги над Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 KO).

«Після бою мама запитала: «Тобі достатньо? Ти ж уже все виграв». Я сказав, що це ще не кінець, тому що у нас є контракт на бій-реванш.

Я продовжуватиму займатися боксом, адже я люблю бокс. Я відчуваю, що в мене ще є сила. Це моє життя. Я залишаюся в боксі. Мамо, я люблю тебе», – цитує Усика Boxing King Media.

Бій-реванш Усик – Ф'юрі призначено на грудень. Орієнтовна дата – 21 число. Нагадаємо, що у першому двобої, який відбувся 18 травня, Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та здобув титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю поєдинку вирішило роздільне рішення суддів.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.