«Ми всі побачимо його покращену версію»: менеджер Ф'юрі впевнений, що британець поб'є Усика у реванші

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
56
0 голосів
«Ми всі побачимо його покращену версію»: менеджер Ф'юрі впевнений, що британець поб'є Усика у реванші
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Менеджер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Тайсона Ф'юрі заявив, що британський боксер здобуде перемогу у реванші проти Олександра Усика.

Спенсер Браун, менеджер Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО), поділився думками щодо поєдинку-реваншу між британцем та Олександром Усиком (22-0, 14 КО, який відбудеться 21 грудня:

«У реванші буде все по-іншому і мова йде не лише про зміни у команді Тайсона. Перший бій був близьким, дехто каже, що Усик виграв на три раунди більше, інші віддають перемогу Тайсону, через це ми всі любимо бокс.

Я вам гарантую, Тайсон повернеться і ми всі побачимо його покращену версію. Я переконаний у перемозі Тайсона, після цього ми будемо розглядати вже наступні варіанти», – сказав Браун в коментарі для Sky Sports.

Нагадаємо, що у першому двобої, який відбувся 18 травня, Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та здобув титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю поєдинку вирішило роздільне рішення суддів.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.