Ексчемпіон світу без вагань назвав фаворита реваншу Усик – Ф’юрі: він зазнав фіаско з прогнозом на перший бій

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
11246
9 голосів
Ексчемпіон світу без вагань назвав фаворита реваншу Усик – Ф’юрі: він зазнав фіаско з прогнозом на перший бій
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Британський ексчемпіон світу за версіями WBA (2009-2011) та IBF (2011) у першій напівсередній вазі Амір Хан (34-6, 21 КО) дав прогноз на матч-реванш між суперважковаговиками Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Амір Хан у матчі-реванші між українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) продовжує вірити у земляка, попри фіаско з прогнозом на перший бій.

«Тайсон може виграти цей бій, якщо буде дотримуватися плану. Йому потрібен той самий голод. Такий, як коли він бився проти Володимира Кличка. Коли він бився з ним за звання чемпіона світу».

На думку експерта, у першому бою Ф’юрі недооцінив Усика.

«Я вважаю, він поставився до бою проти Усика трохи легковажно. Він думав, що Усик дрібний, він не буде таким сильним, але Усик довів, що це все не так».

При цьому Хан висловив сподівання, що Ф’юрі в реванші врахує минулі помилки.

«Тайсон зробив хороший аналіз Усика. Ф’юрі боєць кращий, сильніший, з великою вагою. Якщо він поставиться цього разу до нього серйозніше, то бій закінчиться пізньою зупинкою у виконанні Ф'юрі або його перемогою одноголосним рішенням суддів», – сказав він в інтерв’ю YouTube-каналу «IFL TV».

  • 18 травня Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом у хевівейті;
  • Реванш 21 грудня між ними пройде вже без титулу IBF, від якого українець був вимушений відмовитися.