«Це кінець його кар’єри. Не думаю, що він повернеться»: в США винесли вердикт українському чемпіону світу IBF

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
573
2 голоси
«Це кінець його кар’єри. Не думаю, що він повернеться»: в США винесли вердикт українському чемпіону світу IBF
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Ексчемпіон світу у першій напівсередній (WBC, 2008-2009, 2011; WBO, 2009-2012) та напівсередній (WBO, 2012-2014, 2015-2016) вагових категоріях Тімоті Бредлі висловився щодо рішення Василя Ломаченка більше не виходити в рингу у 2024 році.

Американський ексбоксер Тімоті Бредлі (33-2-1, 13 КО) прокоментував рішення українського чемпіона IBF у легкій вазі Василя Ломаченка (18-3, 12 КО) більше не битися в цьому році після своєї травневої перемоги над Джорджем Камбососом (21-3, 10 КО).

Він вважає, що це справжня втеча від американського чемпіона WBA у легкій вазі Джервонти Девіса (30-0, 28 КО).

«Хочете назвати це втечею? Це і є втеча. Однозначно! Але мені здається, що тут все ж таки є один момент. Адже Лома саме той чувак, який ніколи раніше ні від кого не бігав. І зараз, коли я дивлюся на його поведінку... Адже він не вперше втік.. Шакур Стівенсон також хотів з ним битися».

На думку Бредлі, Ломаченко чітко розуміє, що не потягне бій проти Девіса.

«Що ж сталося із Василем? Думка, що він все знає і все розуміє. Як бійці, ми чудово розуміємо та відчуваємо, що ще можемо зробити, а що нам уже не під силу. Думаю, що Лома та його команда не хотіли, щоб його винесли на щиті. Не хотіли, щоби його нокаутували. Або щоб його зганьбили».

Експерт підкреслив, що такий крок може означати скоре завершення кар’єри українця.

«Василь прийняв бій із Джорджем Камбососом, бо знав, що це виграшний поєдинок. Та ще й з титулом на коні. Це шанс піти «на високій ноті». Думаю, що це кінець його кар'єри. Не думаю, що він повернеться», – сказав Бредлі в інтерв’ю YouTube-каналу «Sean Zittel».

Зазначмо, що проведення матчу між Девісом та Ломаченком орієнтовно планувалося на кінець 2024 року.