Не Ф’юрі, не Вайлдер і не Дюбуа: промоутер назвав боксера, який може стати загрозою для Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1602
1 голос
Не Ф’юрі, не Вайлдер і не Дюбуа: промоутер назвав боксера, який може стати загрозою для Усика
Олександр Усик. Фото: Google
Відомий промоутер Едді Хірн назвав боксера, який може стати серйозною загрозою у можливому поєдинку проти чемпіона світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та WBС Олександра Усика.

Едді Хірн натякнув, що його підопічний британський колишній чемпіон Ентоні Джошуа у своїй сьогоднішній формі може перемогти Олександра Усика.

«Ентоні Джошуа є зараз небезпечним для Усика, він може стати загрозою для українця у третьому бою. Однак, треба віддати належне українцеві. Буде цікаво подивитися, яким буде його наступний крок після реваншу з Ф'юрі», – сказав Хірн у подкасті Тоні Беллью.

  • Проти Джошуа Усик бився двічі: у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі за пояси WBA, WBO та IBF виграв українець – за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.
  • У наступному поєдинку 21 грудня наш чемпіон зустрінеться у другому бою з британцем Тайсоном Ф’юрі. Першу битву, яка відбулася 18 травня, українець виграв роздільним рішенням суддів та став абсолютом хевівейту, об’єднавши титули WBA, WBO, IBF та WBC.
  • Пізніше Олександр відмовився від титулу IBF, який 21 вересня в очному протистоянні розіграють Джошуа та Даніель Дюбуа.