«Якщо Усик поб’ється з Джошуа 10 раз, то виграє більшість боїв»: прогноз журналіста на реванш українця з Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
84
0 голосів
«Якщо Усик поб’ється з Джошуа 10 раз, то виграє більшість боїв»: прогноз журналіста на реванш українця з Ф’юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Відомий ММА-журналіст Аріель Хельвані висловився про майбутній матч-реванш між українцем Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та британцем Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

Журналіст Аріель Хельвані дав прогноз на матч-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Спочатку він проаналізував першу зустріч.

«Я думаю, що перший бій складався з трьох частин. Початок залишився за Усиком, потім перемагав Тайсон, а в кінці знову Усик. Перед тим поєдинком я віддавав перевагу Олександру. Він швидший і кращий як боксер. Я думав, що він завдасть Тайсону багато проблем».

Хельвані сумнівається, чи зможе Ф’юрі бути кардинально іншим у порівнянні із першим поєдинком.

«Я вважаю Тайсона одним із найвидатніших бійців усіх часів. Думаю, він один із найкращих суперважковаговиків цього покоління. Мені просто цікаво, чи не прораховують тебе певні бійці».

Він нагадав подібний кейс із британцем Ентоні Джошуа.

«Якщо Джошуа поб'ється з Усиком десять разів, то Олександр виграє більшість цих боїв. Мені цікаво, чи буде так само у випадку з Усиком і Ф'юрі».

Журналіст пояснив, як треба діяти Ф’юрі.

«Тайсону потрібно бути собою. Йому необхідно бути розумним. Ф'юрі потрібно використовувати розмах рук, довжину, боксерський IQ і спробувати прорахувати Усика».

Хельвані продовжує вірити у Ф’юрі.

«Поки що я не готовий скинути Тайсона Ф'юрі з рахунків. Він занадто хороший, занадто талановитий. У нього була відмінна кар'єра, щоб зараз скидати його з рахунків», – сказав Хельвані у програмі ютуб-каналу «Pro Boxing Fans».

  • Нагадаємо, що 18 травня Усик за очками роздільним рішенням суддів переміг Ф’юрі та став абсолютом хевівейту, об’єднавши титули WBA, WBO, IBF та WBC;
  • Матч-реванш між ними відбудеться 21 грудня, але вже без поясу IBF, від якого українець відмовився;
  • Проти Джошуа Усик бився двічі: у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі за пояси WBA, WBO та IBF виграв українець – за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.