«Тайсон міг би виграти більше раундів»: колишній чемпіон світу – про бій-реванш між Усиком та Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
516
1 голос
«Тайсон міг би виграти більше раундів»: колишній чемпіон світу – про бій-реванш між Усиком та Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Антоніо Тарвер поділився думками щодо бою-реваншу між абсолютним чемпіоном у надважкій вазі Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Антоніо Тарвер розповів, хто виграє у другому поєдинку боксерів:

«Перший бій був дуже близьким. Я думаю, Тайсон програв його прямо там, у восьмому та дев'ятому раундах. Усик тоді мав ці великі моменти. І якби не ці моменти, можна легко побачити перемогу Тайсона рішенням суддів. Це було чудово для нього, він зробив цей бій близьким. Він змусив його впасти, він заподіяв йому шкоду, і на завершальному етапі бій був близьким.

Усик мав декілька домінантних раундів. Думаю, Тайсон міг би виграти більше раундів, але саме тому у нас є реванш. Обидва бійці мають шанс повернутися в тренувальні табори і стати кращими. Хто пройде цей шлях краще — ось на що ми чекаємо», – сказав Тарвер в коментарі для Pro Boxing Fans.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.