Легендарний боксер знає, що буде в хевівейті в разі перемоги Усика у реванші з Ф’юрі: він розставив всі крапки

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
7358
5 голосів
Легендарний боксер знає, що буде в хевівейті в разі перемоги Усика у реванші з Ф’юрі: він розставив всі крапки
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: Getty Images
Культовий чемпіон світу в чотирьох вагових категоріях американець Рой Джонс-молодший висловився щодо двох мегабоїв надважкого дивізіону, які відбудуться в 2024 році – Джошуа-Дюбуа і Усик-Ф’юрі.

Рой Джонс-молодший сказав, хто буде фаворитом поєдинку за титул IBF у надважкій вазі між британцями Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) і Даніелем Дюбуа (21-2, 20 КО).

«Я думаю, що Джошуа буде фаворитом через своє минуле. Він щойно провів відмінний бій з Френсісом Нганну, але Нганну – це не Даніель Дюбуа».

При цьому Ентоні має з усією повагою віднестися до свого суперника.

«Так що кілька раундів буде цікаво, але якщо Джошуа вийде, і це буде саме той Джошуа, якого ми хочемо бачити, я думаю, що він буде домінувати і здобуде перемогу. Якщо ж він несерйозно поставиться до Дюбуа, це може призвести до апсету».

На запитання, чи вірить він, що британець Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) знову стане чемпіоном у другому бою з українцем Олександром Усиком (22-0, 14 КО), Джонс-молодший відповів наступне.

«Я не знаю, тому що ось у чому справа. Я відчуваю, що якщо Джошуа виграє титул, і якщо Усик зможе знову перемогти Ф'юрі, то наступним боєм, який, я думаю, люди у Великій Британії захочуть побачити, буде бій Ф'юрі проти Джошуа за титул Джошуа».

Фаворита між Ентоні і Тайсоном американець вибрати не зміг.

«І для мене це бій 50 на 50. Справжній вибір», – наводить слова Джонса-молодшого talkSPORT.

  • Усик у першому бою переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів і став абсолютом хевівейту.
  • Потім він звільнив пояс IBF на користь Дюбуа, тому в реванші, що відбудеться 21 грудня, на кону стоятимуть тільки титули WBC, WBA і WBO.