«Він збирається скористатися цим»: кривдник Вайлдера назвав переможця реваншу між Усиком та Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
290
0 голосів
«Він збирається скористатися цим»: кривдник Вайлдера назвав переможця реваншу між Усиком та Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Китайський боксер надважкої ваги Чжан Чжилей поділився думками щодо бою-реваншу між абсолютним чемпіоном у надважкій вазі Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі завдяки роздільному рішенню суддів.

Бій-реванш між українським та британським боксерами 21 грудня 2024 року. Китайський боксер надважкої ваги Чжан Чжилей зробив прогноз на поєдинок:

«Я завжди вірю в боксерські здібності Усика. Я вважаю, що Тайсон Ф'юрі теж добре виступив у першому бою, але Усик був кращим. Вони знову поб’ються в грудні – я думаю, що переможе той, у кого буде кращий тренувальний табір.

Я схиляюся до перемоги Усика у реванші, тому що я думаю, що він знайшов ключ для перемоги над Тайсоном в першому бою, і він збирається скористатися цим», – сказав Чжілей в коментарі для MMAFightingonSBN.

Зазначимо, що Чжан Чжилей 1 червня бився проти Деонтея Вайлдера та відправив американця в нокаут у п'ятому раунді.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.