Кличко? Леннокс Льюїс назвав боксера, який краще за всіх в історії тримав удар

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
14401
9 голосів
Кличко? Леннокс Льюїс назвав боксера, який краще за всіх в історії тримав удар
Леннокс Льюїс. Фото: Google
Легендарний колишній абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Леннокс Льюїс, який свого часу бився з Віталієм Кличком, назвав боксера, який краще за всіх в історії тримав удар.

Леннокс Льюїс вважає, що найкраще в історії вмів тримати удар не Віталій Кличко, з яким він свого часу бився, а інший його колишній суперник та чемпіон світу за версією WBC (1994—1995) Олівер Макколл.

«Хто вмів найкраще тримати удар? Олівер Макколл. Сумнівів немає. Він був спаринг-партнером Майка Тайсона протягом багатьох років і мав шалені рефлекси», – наводить слова британця SecondsOut Boxing News.

Нагадаємо, що Макколл – перший боксер, який свого часу переміг Льюїса на профі-рингу. Пізніше Леннокс у реванші здолав Олівера технічним нокаутом у п'ятому раунді.

  • За свою кар’єру американець жодного разу не програв нокаутом.
  • Льюїс – колишній чемпіон світу у хевівейті за версіями WBC, IBF, та WBA. Він переміг 15 бійців за титул чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Останній бій у своїй кар'єрі Леннокс провів проти Віталія Кличка. Українець лідирував за суддівськими оцінками за підсумками шести раундів з 12, однак зазнав поразки: британець переміг технічним нокаутом через розсічення брови Кличка, хоча той був готовий продовжувати бій.