Усик заговорив про завершення кар’єри: яка ціль залишилася в українця і чим він буде займатися на «‎пенсії»

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
10866
11 голосів
Усик заговорив про завершення кар’єри: яка ціль залишилася в українця і чим він буде займатися на «‎пенсії»
Олександр Усик. Фото: Google
Український чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, WBC та IBO Олександр Усик порозмірковував про завершення кар’єри та заявив, чому присвятить себе потім.

Олександр Усик заявив, що знову хоче стати абсолютним чемпіоном світу, не уточнивши у якому саме дивізіоні.

«Поки що в мене є конкретна мета. І разом із командою ми будемо до неї йти. Це абсолютне чемпіонство, так. Далі подивимося. Але навіть якщо професійна кар'єра буде завершена, бокс нікуди не зникне з мого життя». 

Українець розповів, що після завершення професійної кар’єри він планує розвивати свій проект Ready to Fight. 

«Просто зараз ми розвиваємо новий, унікальний проєкт Ready to Fight, який об'єднує всіх причетних до світу боксу, вирішує їхні проблеми. І, щонайменше, заради цього я буду перебувати й надалі в цьому середовищі та допомагати новачкам і досвідченим професіоналам. Упевнений у нас все вийде», – сказав Усик у коментарі Vringe.

Застосунок RTF створений, щоб допомагати вирішувати цілий ряд проблем боксерів, таких як:

  • пошук спаринг-партнерів
  • створення боксерської команди
  • пошук менеджера чи агента
  • та інше.

Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.

  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.