Усик розставив усі крапки над «і‎» щодо нокауту від Баколе: чи справді нашого чемпіона відправили на підлогу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
14202
8 голосів
Усик розставив усі крапки над «і‎» щодо нокауту від Баколе: чи справді нашого чемпіона відправили на підлогу
Мартін Баколе та Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, WBC та IBO Олександр Усик зізнався, чи справді конголезець Мартін Баколе відправив його у нокаут під час спарингу.

Олександр Усик спокійно віднісся до питання щодо нокауту у виконанні Мартіна Баколе під час спарингу з ним. Українець розуміє, що таким чином африканець розкручує власне ім’я.

«‎Люди можуть вигадувати різні історії, але не обов'язково вірити всьому, що чуєш. Не забувайте, що бокс - це не тільки спорт, а й шоу. Тому, багато хто хоче привернути до себе увагу для піару або інших цілей».

Також наш чемпіон готовий знову запросити Баколе до тренувального табору, якщо буде така необхідність.

«‎Що стосується другого питання. Якщо команда вирішить, що він потрібен у тренувальному таборі, то так», – сказав Усик у коментарі для Vringe.

  • Нагадаємо, що Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Відзначимо, що Олександр – другий боксер в історії після Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті. 
  • Також наш співвітчизник став третім (після Теренса Кроуфорда та Наої Іноуе) в епоху чотирьох престижних титулів абсолютним чемпіоном у двох вагових категоріях.