«Вони втратили свою можливість»: ексчемпіон світу не хоче бачити мегабій колишніх суперників Усика і Кличка

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1314
2 голоси
«Вони втратили свою можливість»: ексчемпіон світу не хоче бачити мегабій колишніх суперників Усика і Кличка
Ентоні Джошуа і Тайсон Ф'юрі. Колаж: Boxing News 24/7
Британський ексчемпіон світу у першій важкій вазі за версією IBF (1989-1990) Гленн Маккрорі (30-8-1, 12 КО) висловився про доцільність проведення бою між земляками суперважковаговиками Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф’юрі.

Колишній боксер Гленн Маккрорі відповів, наскільки доцільно проводити матч між Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) та Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО). На його думку, момент для цього вже втрачено.

«Часто бої, які ви дійсно хочете побачити, не відбуваються. Декілька років тому це був би неймовірний бій, але вони втратили свою можливість.

Експерт не вважає, що в британців є справжня мотивація битися.

«Я не впевнений, що це взагалі станеться. Якщо Ф'юрі не покаже гарний виступ проти Усика – значить, він уже зробив усе і заробив достатньо грошей. Те ж саме, якщо Джошуа не покаже гарний виступ проти Дюбуа. Їм це не потрібно, і коли голод зникає, боєць вже ніколи не буде таким, як був».

Маккрорі заявив, що Ф’юрі та Джошуа йдуть на спад.

«Деякий час найкращі надважковаговики світу були трохи посміховиськом, але Джошуа та Ф'юрі змінили це. Але я думаю, що ми вже бачили найкращі версії обох. У житті кожного бійця настає момент, коли він досягає свого піка, а все інше стає спуском вниз», – сказав Маккрорі в інтерв’ю talkSPORT.

  • Нагадаємо, що з двома вищезгаданими боксерами раніше зустрічалися українці Олександр Усик (22-0, 14 КО) і Володимир Кличко (64-5, 54 КО).
  • Проти Джошуа Усик бився двічі: у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно за пояси WBA, WBO та IBF.
  • У травні 2024 року українець за очками роздільним рішенням суддів здолав Ф’юрі за титули WBA, WBO та IBF та WBC та звання абсолюта у хевівейті.
  • Кличко в листопаді 2015 року програв одноголосним рішенням суддів Ф'юрі титули WBA, WBO та IBF, а в квітні 2017-го технічним нокаутом в 11 раунді поступився Джошуа у бою за пояси WBA та IBF.