Джошуа назвав боксера, проти якого він провів один із найважчих боїв: це не Усик та Кличко-молодший

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3532
1 голос
Джошуа назвав боксера, проти якого він провів один із найважчих боїв: це не Усик та Кличко-молодший
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа назвав боксера, проти якого він провів один із найважчих боїв, згадавши поразку у фіналі чемпіонату світу з боксу у 2011 році.

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) розповів про боксера, проти якого провів один із найважчих боїв у своїй кар'єрі:

«Мені дуже запам'ятався важкий бій у 2011 році, фінал чемпіонату світу проти боксера з Азербайджану Магомедрасула Меджидова. Він нокаутував усіх на шляху до фіналу, у нас був справжній бій, він був дуже сильним.

Я був недосвідченим, робив безглузді помилки, і попався на один із його ударів і бум! Я ніколи не забуду той удар, він завдав мені емоційного і фізичного болю. Я програв на одне очко», – сказав Джошуа в коментарі для SecondsOut Boxing News.

  • Ентоні Джошуа бився проти Володимира Кличко у квітні 2017 року. Тоді він переміг технічним нокаутом в 11-му раунді. В поєдинку розігрувалися пояси WBA та IBF.
  • Проти Олександра Усика Ентоні Джошуа бився двічі: у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно. На кону були титули WBA, IBF та WBO.