«Удар, що обезголовив би звичайну людину. Вдарив кухонною мийкою»: Хірн – про двох українських боксерів-легенд

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5366
4 голоси
«Удар, що обезголовив би звичайну людину. Вдарив кухонною мийкою»: Хірн – про двох українських боксерів-легенд
Ентоні Джошуа та Володимир Кличко. Фото: K2 Promotions
Промоутер британського суперважковаговика Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) – Едді Хірн – не погодився з думкою, що у його клієнта слабке підборіддя, згадавши його бої проти українців Володимира Кличка та Олександра Уска.

Едді Хірн, який є промоутером Ентоні Джошуа, заявив, що його підопічний дуже добре тримає удар, пригадавши його матч із Володимиром Кличком (64-5, 54 КО).

«В Ей-Джея дуже, дуже хороше підборіддя. Подивіться, які удари він зазнав у бою з Кличком. Ей-Джей підвівся, пропустивши удар з правої сторони, який би обезголовив звичайну людину. Навіть у бою з Енді Руїсом він продовжував і продовжував вставати».

Також в цьому контексті він згадав протистояння британця з Олександром Усиком (22-0, 14 КО).

«Усик ударив його кухонною мийкою, але так і не зміг винести. Подивіться, що трапилося [у бою Усика] з Тайсоном Ф'юрі, я ніколи не бачив, щоб Ей-Джей був у такому становищі. Ні, в Ей-Джея чудове підборіддя», – сказав Хірн в інтерв’ю YouTube-каналу «Seconds Out».

  • Джошуа бився проти Кличко у квітні 2017 року. Тоді він переміг технічним нокаутом в 11-му раунді. Кличко вперше в кар’єрі Джошуа відправив його у нокдаун у шостому раунді. Сам він побував у нокдауні у п’ятому та двічі в 11-му раундах;
  • В матчі розігрувалися пояси WBA та IBF;
  • Проти Усика Джошуа бився двічі: у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно;
  • На кону були титули WBA, IBF та WBO.