«Я найкращий у дивізіоні‎»: український боксер відзначився сміливою заявою перед боєм з непереможним нокаутером

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
909
1 голос
«Я найкращий у дивізіоні‎»: український боксер відзначився сміливою заявою перед боєм з непереможним нокаутером
Сергій Богачук. Фото: Google
Український боксер Сергій Богачук (24-1, 23 KO), який є тимчасовим чемпіоном світу за версією WBC, висловився щодо свого поєдинку з Вірджілом Ортісом (21-0, 21 KO).

Сергій Богачук буде захищати титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC у першій середній вазі 10 серпня. Суперником українця буде непереможний нокаутер Вірджіл Ортіс.

Наш співвітчизник віддав належне силі суперника, але запевнив, що зробить усе можливе, щоб довести, що саме він король дивізіону.

«‎Я наполегливо боровся, щоб виграти титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC, і тепер я хочу захистити цей титул заради моєї мети стати абсолютним чемпіоном світу.

Я знаю Вірджіла Ортіса, він дуже сильний суперник, але 10 серпня я покажу, що я найкращий у дивізіоні», – сказав українець в коментарі FightNews.

  • Попередній бій Богачук провів 31 березня, у якому і здобув свій титул. Українець переміг за очками одноголосним рішенням суддів Браяна Мендосу (22-4, 16 КО).
  • Ортіс у своєму останньому поєдинку у квітні 2024 року в першому раунді нокаутував Томаса Дюлорме (26-7-1, 17 КО) із Пуерто-Рико.