«Зібрали вже понад 17 мільйонів»: Берінчик розповів про свою участь в благодійних аукціонах

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
785
0 голосів
«Зібрали вже понад 17 мільйонів»: Берінчик розповів про свою участь в благодійних аукціонах
Денис Берінчик. Фото: Google
Український чемпіон WBO International у легкій вазі Денис Берінчик (18-0, 9 КО) розповів про свою участь у благодійних аукціонах, а також розкрив суму, яку вдалось зібрати.

Денис Берінчик розповів про те, як виникла ідея з благодійними аукціонами:

«Я побачив, як роблять аукціони, що вони там робили, і в мене теж були футболки. І я кажу: «Можна я своїм пацанам почну теж допомагати?» І так воно пішло. Суперлоти ми купуємо за свої гроші. Взагалі, багато людей щось дарує, але такі речі як футболки Мессі, Роналду купуємо за свої гроші».

Український чемпіон WBO International у легкій вазі розповів чи беруть вони собі певний відсоток і скільки коштів вже змогли зібрати:

«Ні, це принципова позиція. Ми жодного відсотка собі не беремо з аукціонів. Ніхто нічого собі назад не забирає. Це як донат. Зібрали вже понад 17 мільйонів. Хотілося б допомогти всім, але так не вийде. Є 5-6 підрозділів, яким ми допомагаємо, але основну увагу я приділяю підрозділу Honour», – розповів Берінчик в ефірі телеканалу Дом.

Нагадаємо, що 26 серпня Денис Берінчик переміг 31-річного Ентоні Їгіта на вечорі боксу у Вроцлаві та захистив свій титул WBO International у легкій вазі.