Відомий надважковаговик дав прогноз на реванш Усик–Ф’юрі: одному з бійців треба молитися перед виходом на ринг

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
13215
26 голосів
Відомий надважковаговик дав прогноз на реванш Усик–Ф’юрі: одному з бійців треба молитися перед виходом на ринг
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик, фото: Getty Images
Британський боксер хевівейту Ділліан Вайт (30-3, 20 КО) висловився щодо майбутнього реваншу між своїм земляком Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) і чемпіоном за версіями WBC, WBA і WBO українцем Олександром Усиком (22-0, 14 КО).

Ділліан Вайт дав прогноз на другий бій між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі. Він вважає, що його співвітчизник міг «наїстися» важкого боксу і перестати бути голодним до перемог.

«Це суперважка вага, все можливо, ви не можете списувати Ф'юрі. Але, можливо, ці важкі бої, які він провів, вплинули на нього. Ви не знаєте, яка він людина, а він пережив багато важких боїв, нокдаунів і, можливо, це вплинуло на нього. Можливо, це не турбує його і не мотивує».

Ділліан впевнений, що реванш буде ще важчим поєдинком для Тайсона, ніж його перша зустріч з Олександром, тому що українець вже побачив, що йому по силам побити такого великого суперника.

«Якщо він правильно тренується, він має великий шанс, але впевненість Усика зашкалюватиме. Раніше він думав, що зможе перебоксувати його, але тепер він знає, що може завдати йому шкоди, тож цього разу це буде набагато складнішим завданням для Ф'юрі», – сказав Вайт в інтерв’ю YouTube-каналу «iFL TV».

Реванш між Усиком і Ф'юрі відбудеться 21 грудня в Ер-Ріяді. На кону не буде стояти абсолютне чемпіонство через те, що українець звільнив пояс IBF.