«Завдав поразки єдиному і неповторному»: чемпіон світу WBO пишається своєю перемогою над легендарним українцем

Аватар Олександр Калінін Олександр Калінін
27997
20 голосів
«Завдав поразки єдиному і неповторному»: чемпіон світу WBO пишається своєю перемогою над легендарним українцем
Василь Ломаченко, фото: Getty Images
Колишній абсолютний чемпіон світу у легкій вазі, а нині володар поясу WBO в суперлегкій вазі американець Теофімо Лопес (21-1, 13 КО) пригадав свою перемогу над українцем Василем Ломаченком (18-3, 12 КО).

Чемпіон світу в суперлегкій вазі Теофімо Лопес в інтерв'ю YouTube-каналу «Carlo Perruzza» зізнався, що культова перемога над Василем Ломаченком допомогла йому в його подальшій кар’єрі.

«Я вірю в це, так. Я вірю, що всі побачили щось велике в мені в поєдинку 2020 року проти Ломаченка. Не так багато людей були здатні подивитися його наживо через ситуацію з ковідом, проте 4,7 млн людей подивилися бій на ESPN тільки на території США. Це ще не рахуючи всього іншого світу».

Американський боєць віддав честь своєму супернику, якого він дуже поважає.

«Яка честь, який був великий партнер по танцях, єдиний і неповторний боєць P4P того часу. Завдати йому поразки – ці речі, звичайно, мені допомогли. Ми зробили так багато чудових справ з того часу. Який чудовий шлях, щоб тебе запам'ятали як хлопця, що завдав поразки єдиному і неповторному Ломаченку».

Лопес переміг Ломаченка у жовтні 2020 року одноголосним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі, завоювавши пояси IBF, WBA, WBO і франчайзинговий титул WBC.