Особливий кривдник Ломаченка у лікарні під вартою: колишній чемпіон став винуватцем смерті людини – подробиці

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
119
1 голос
Особливий кривдник Ломаченка у лікарні під вартою: колишній чемпіон став винуватцем смерті людини – подробиці
Орландо Салідо та Василь Ломаченко. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Орландо Салідо, який перемагав Василя Ломаченко, врізався в будинок на своєму пікапі у мексиканському штаті Сонора та спричинив загибель однієї людини.

Орландо Салідо став винуватцем ДТП у Мексиці. Унаслідок того, що ексбоксер в’їхав у будинок, на місці помер 61-річний чоловік. Ще двоє людей отримали травми. 

Сам колишній чемпіон також постраждав і зараз перебуває під вартою у лікарні з серйозними ушкодженнями. Про це повідомив TUDN.

Джерело стверджує, що аварія сталася в п'ятницю о другій годині ночі. Деталі ДТП та причини інциденту поки що не повідомляються, але зазначається, що в автомобілі був тільки Салідо. 

Відзначимо, що у 2018-му році його було заарештовано за крадіжку пива.

Нагадаємо, що Орландо можна назвати особливим кривдником Василя Ломаченка, адже саме мексиканець завдав українцю першої поразки на професійному ринзі.

  • Салідо завершив кар'єру 2017 року після дострокового фіаско у бою з мексиканцем Мігелем Романом. 
  • В активі ексбоксера перемоги над такими відомими бійцями, як Орландо Крус, Хуан Мануель Лопес і Крістобаль Крус. 
  • Кривдник Василя тричі ставав чемпіоном світу в напівлегкій вазі та був близький до того, щоб підкорити другий напівлегкий дивізіон – звів унічию бої з чемпіонами світу Романом Мартінесом (WBO) і Франсіско Варгасом (WBC). 
  • Завершив кар'єру з рекордом 44-14-4, 31 КО.