«Я все ще бачу, як він залякує Тайсона»: колишній суперник Усика – про бій українця з Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
579
0 голосів
«Я все ще бачу, як він залякує Тайсона»: колишній суперник Усика – про бій українця з Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Колаж: Спорт-Експрес
На думку Майкла Хантера, якого в квітні 2017 року рішенням суддів переміг Олександр Усик, українець є серйозною силою для Тайсона Ф’юрі, але він сумнівається у можливості бою цих боксерів.

Американський боксер у першій важкій вазі Майкл Хантер висловився про можливість бою українця Олександра Усика зі своїм співвітчизником Тайсоном Ф’юрі.

Хантер розповів про те, з чим доведеться зіштовхнутися українцю в разі, якщо бій відбудеться:

«Я все ще бачу, як Усик залякує Тайсона. Сила - це єдине, що є. Йому доведеться зрозуміти, як завоювати його повагу і вигравати раунди. Усик - боєць, який стоїть на ногах, і йому доведеться завоювати повагу Тайсона в перших раундах».

Також американець розповів про переваги Олександра:

«Хоча я бачу, що Усик все ще завдає йому ударів. Це дуже спірне питання, але я все ще думаю, що Усик створює йому проблеми, тому що у нього є проблеми з бійцями нашого розміру, які багато працюють ногами».

Наостанок він висловив сподівання, що бій таки відбудеться, але, на його думку, це малоймовірно:

«Але я не думаю, що вони навіть вийдуть у ринг разом. Сподіваюся, що вийдуть, але я не бачу, що це станеться», – цитує слова Хантера у подкасті SecondsOut портал BoxingScene.

  • Майкл боксував з Усиком у квітні 2017 року, тоді рішенням суддів переміг українець.
  • Команди українця та британця наразі продовжують переговори щодо поєдинку. Можливою датою зустрічі називається 27 січня 2024 року.