Рой Джонс-молодший продовжує ганьбитися на Росії: легенда боксу проведе бій із репером Джиганом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
739
1 голос
Рой Джонс-молодший продовжує ганьбитися на Росії: легенда боксу проведе бій із репером Джиганом
Рой Джонс-молодший. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у середній, другій середній, напівважкій, важкій вагових категоріях Рой Джонс-молодший знову вийде на ринг у 55 років, але боксуватиме він проти аматора – співака на псевдо Джиган.

Від статусу легенди боксу до звання головного посміховиська. Мова про життєвий шлях американця Роя Джонса-молодшого (67-10, 47 КО). 

Післязавтра колишній чемпіон світу проведе виставковий бій з російським репером Джиганом. Про це повідомило російське пропагандистське інформаційне агентство ТАСС.

Бій пройде у рамках так званого «Дня Московського спорту» на стадіоні «Лужники». Відомо, що перед поєдинком Джонс також проведе майстер-клас з фітбоксу.

  • У серпні 2015 року він зустрівся у тимчасово окупованому українському Севастополі з Володимиром Путіним та попросив про подвійне громадянство. У вересні 2015-го Рой отримав російський паспорт.
  • У статусі професіонального боксера, Джонс був володарем титулів чемпіона світу у середній, другій середній, напівважкій, важкій вагових категоріях. Загалом переміг 22 бійців за титул чемпіона світу в чотирьох вагових категоріях. 
  • Рой і донині є єдиним боксером у історії, що почав професійну кар'єру у напівсередній вазі та згодом завоював титул у важкій категорії.