«Може перемогти технічним нокаутом»: жертва Ломаченка боїться за одного з боксерів у бою українця і Девіса

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
328
2 голоси
«Може перемогти технічним нокаутом»: жертва Ломаченка боїться за одного з боксерів у бою українця і Девіса
Джервонта Девіс і Василь Ломаченко. Колаж: Sport-express.ua
Венесуельський ексчемпіон світу з боксу у напівлегкій (WBC, 2007-2008), другій напівлегкій (WBA, 2008-2009) та легкій (WBC, 2014-2016; WBA, 2016-2018) вагових категоріях Хорхе Лінарес висловився про можливий бій між Василем Ломаченком та Джервонтою Девісом.

Хорхе Лінарес (47-9, 29 КО) дав прогноз на можливий поєдинок між українським володарем титулу IBF у легкій ваговій категорії Василем Ломаченком (18-3, 12 КО) та американським чемпіоном WBA Джервонтою Девісом (30-0, 28 КО).

Він ставить на дострокову перемогу Девіса.

«Небезпечний бій для Ломаченка, але він готовий. Думаю, він на порозі завершення кар'єри. Це приголомшливий поєдинок для вболівальників. І небезпечний бій для Ломаченка. Якщо цей поєдинок відбудеться, Джервонта може перемогти технічним нокаутом».

Експерт пояснив власний вибір.

«Ломаченко – швидкий, він може використовувати кути тощо... Але що сталося в останньому бою Джервонти? Усе було так само: з першого по п'ятий раунд він програвав за очками, але потім намацав таймінг і темп», – заявив Лінарес в інтерв'ю YouTube-каналу «Fight Hype».

  • Бій між Ломаченком та Девісом може пройти у кінці 2024 року;
  • Девіс у своєму останньому поєдинку 16 червня цього року нокаутував у восьмому раунді земляка Френка Мартіна (18-1, 12 КО);
  • Ломаченко в травні 2018 року технічним нокаутом у десятому раунді здолав Лінареса у бою за титул WBA.