Абсолютне чемпіонство Усика не вразило: Мейвезер назвав найкращого боксера надважкої ваги в історії

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3439
0 голосів
Абсолютне чемпіонство Усика не вразило: Мейвезер назвав найкращого боксера надважкої ваги в історії
Флойд Мейвезер. Фото: Google
Легендарний колишній чемпіон світу у п'яти вагових категоріях Флойд Мейвезер назвав найкращого хевівейтера в історії боксу, заявивши, що це Ларрі Холмс.

Легендарний у минулому боксер та колишній чемпіон світу у п'яти вагових категоріях Флойд Мейвезер назвав найкращого представника надважкої ваги в історії:

«Якщо ми говоримо про найкращого хевівейтера в історії, то, чесно кажучи, я повинен сказати, що це Ларрі Холмс. Я вважаю, що Ларрі Холмс найкращий, тому що він переміг усіх топових боксерів у свою епоху. Коли його побив Майк Тайсон, то його переміг молодий боксер, голодний чемпіон, після цього Ларрі пішов на пенсію.

Ця людина володіла усіма основами боксу. У нього був чудовий удар. Зараз у нього чудове життя, тому що він зробив розумні інвестиції. Тож він був найкращим від початку і до кінця кар’єри», – сказав Мейвезер в коментарі для SecondsOut Boxing News.

  • Зазначимо, що Флойд володів поясами у п'яти вагових категоріях (в другій напівлегкій, легкій, першій напівсередній, напівсередній та першій середній вазі) та завершив професійну кар'єру непереможеним.
  • Мейвезер протягом 50 поєдинків загалом переміг 24 бійців за титул чемпіона світу.
  • Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Ларрі Холмс у важкій вазі володів поясами за версіями WBC (1978-1983), IBF (1984-1985), The Ring (1980-1985).