«Контракт зобовʼязує зробити бій за пояс чемпіона світу»: Україна має шанс отримати володаря титулу WBO чи IBF

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4534
3 голоси
«Контракт зобовʼязує зробити бій за пояс чемпіона світу»: Україна має шанс отримати володаря титулу WBO чи IBF
Арнольд Хегай. Фото: Інстаграм
Український боксер напівлегкої ваги Арнольд Хегай (21-1-1, 13 КО) дав коментар щодо свого наступного бою проти колумбійця Бельмара Пречіадо (22-7-1, 15 КО).

Перший номер рейтингу WBO у напівлегкій вазі Арнольд Хегай, який підписав угоду з Top Rank, висловив готовність показати себе найкращим чином у найближчому поєдинку з Бельмаром Пречіадо.

«Я радий, що повертаюсь боксувати в США, тим паче в якості боксера Top Rank, радий, що підписав з ними контракт. Я хочу показати красивий бокс та успішно дебютувати в них на шоу. В майбутньому очікую на великі бої. Контракт з Top Rank зобовʼязує компанію зробити мені бій за пояс чемпіона світу».

Боксер заявив, що сконцентрований на найближчому поєдинку.

«Бій з Пречіадо – наступний крок до поєдинку за світовий титул. Я просив у організаторів серйознішого суперника, проте дали того, хто погодився відбоксувати зі мною. Але не заглядаю за спину колумбійцю, буду готовий до нього, як і до інших боїв, на всі 100%».

Хегай зазначив, що, можливо, найближчим часом отримає шанс битися за титул.

«Я наразі є першим номером рейтингу WBO та 12-м у рейтингу IBF, а чемпіонами за обома версіями є боксери Top Rank Рафаель Еспіноза (25-0, 21 КО) та Луїз Лопез (30-2, 17 КО). Тому крім шансу відбоксувати за титул WBO в мене є шанс ще провести бій за пояс IBF».

Все ж пріоритетом для нього з двох мексиканців є саме Еспіноза.

«Оскільки я очолюю рейтинг WBO, то сподіваюсь, що буду боксувати з Еспінозою. Але загалом я готовий боксувати як за один, так і за інший пояс».

Хегай чесно виокремив головні чесноти Еспінози.

«Він гарний боксер. Рафаель – високий, за рахунок зросту є незручним, має удар. Він також має характер, що і показав в бою з Робейсі Рамірезом, в якого забрав титул», – сказав Хегай в інтерв’ю телеграм-каналу «LuckyPunch».

  • Бій Хегая та Пречіадо відбудеться 10 серпня;
  • Матч пройде в американському Альбукерке.