«Він робить це заради грошей»: промоутер Ф’юрі накинувся на Усика і звинуватив його у жадібності

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2245
3 голоси
«Він робить це заради грошей»: промоутер Ф’юрі накинувся на Усика і звинуватив його у жадібності
Туркі Алалших та Олександр Усик. Фото: Інстаграм
Промоутер британця Тайсона Ф’юрі – Френк Воррен – заявив, що українець Олександр Усик відмовився від титулу IBF лише для того, аби заробити більше грошей.

Френк Воррен який є промоутером Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО), відреагував на рішення Олександра Усика (22-0, 14 КО) поступитися поясом IBF.

Він вважає, що Усик зробив це з меркантильних міркувань.

«Усі дороги знову приведуть до об'єднання. Усик отримає величезний гонорар за реванш, на який у нього був контракт із Ф'юрі. Така ситуація. Для нього це чистий бізнес. Якби йшлося про втримання поясів, він би не відмовився від титулу IBF».

Спеціаліст підкреслив, що Усик сподівається повернути титул у матчі проти переможця пари Ентоні Джошуа – Даніель Дюбуа та заробити додатково.

«Він робить це заради грошей, і очевидно, що реванш – це масштабний бій, який усі хочуть побачити. Що б не сталося, переможець бою 21 вересня, яким стане Даніель Дюбуа, битиметься з переможцем того бою, і чотири пояси знову будуть на кону», – сказав промоутер в інтерв’ю Sky Sports.

  • Зазначимо, що Усик відмовився від поясу на користь британського тимчасового чемпіона IBF Дюбуа. Той битиметься за титул із Джошуа 21 вересня;
  • 18 травня Усик за очками роздільним рішенням суддів здолав британця Ф’юрі та став абсолютом, об’єднавши титули WBC, WBA, WBO та IBF;
  • Після українець був зобов’язаний провести захист титулу IBF без будь-яких проміжних боїв, однак на 21 грудня в нього запланований матч-реванш проти Ф’юрі.