Жертва Сенченка назвав головну проблему Ф’юрі у реванші з Усиком: що сказав колишній чемпіон

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
52
1 голос
Жертва Сенченка назвав головну проблему Ф’юрі у реванші з Усиком: що сказав колишній чемпіон
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Британський колишній чемпіон світу у двох вагових категоріях Ріккі Хаттон озвучив головну проблему свого співвітчизника Тайсона Ф’юрі у другому поєдинку з Олександром Усиком.

Ріккі Хаттон заявив, що головна проблема Тайсона Ф’юрі у другій сутичці з Олександром Усиком полягає в тому, що українець є розумним боксером.

«Тайсон може битися зблизька і на дистанції, лівшею і правшею, він дуже всебічно розвинений. Я на власні очі бачив, що він насправді робить у залі. Він тренувався в моєму залі, коли він був із Беном Девісоном. 

Він явний геній боксу, кажу чесно. Єдина проблема - такий самий і Олександр Усик. Переможець Олімпіади, абсолютний чемпіон важкої ваги, абсолютний чемпіон суперважкої ваги. Він реально такий і є. І тут справа буде в тому, хто навчиться більше на першому бою».

Ексчемпіон не зміг виділити фаворита у реванші і вважає, що поєдинок буде дуже конкурентним.

«Якщо ви запитаєте мене, хто це буде? Я не знаю, тому що вони обидва дуже розумні бійці. Я просто бачу, що бій знову буде ніздря в ніздрю. Щодо того, що Тайсон не отримає перемогу рішенням суддів, я думаю, судді дадуть перемогу тому, кому вони вважатимуть», – сказав Хаттон у коментарі для The Stomping Ground.

  • У 2012 році В’ячеслав Сенченко переміг Хаттона. Після цього поєдинку британець завершив кар’єру.
  • Усик здолав Тайсона у ніч на 18 травня. Другий поєдинок між боксерами запланований на 21 грудня.